идея

SOFIA SPARK FEST 2017 е тридневен фестивал в Южния парк, който празнува София такава, каквато е в очите ни: пъстра, жива, променяща се, гостоприемна. Град, събиращ на едно място хора, компании, организации, които правят живота ни още по-цветен и магнетичен като създават, развиват, вдъхновяват, които носят в себе си искрата на града.

SOFIA SPARK FEST открива първото си събитие под мотото “Градът е на всички”, защото ние заедно го правим такъв, какъвто искаме да бъде.

На 15 септември говорим за вдъхновение, образование, бъдеще за децата ни. Очакваме ви веднага след началото на учебната година. Вижте повече за програмата тук.

На 16 септември каним всички на една активна събота в парка, за да ви покажем колко е лесно да поддържаме връзка с природата и да водим активен начин на живот, както и колко е важно да участваме и да даваме личен пример в подобряването на средата, в която живеем.

На 17 септември празнуваме София. Проза, поезия, театър, музика, фотография, светлини...

*от SPARK [spa’k]

  1. съществ. ‘искра’

    искрата, която ни кара да идваме, да бъдем, да оставаме в София. Искрата, която ни напомня да виждаме хубавото около нас.

  2. Светлина: малкият огън, който ни зарежда да продължаваме заедно
  3. Синоним вдъхновение

    Искрата, която ни вдъхновява да сме част от града, да се вълнуваме за него, с него. Да искаме да живеем в едно по-хубаво място, което правим такова всеки ден.

  4. Преносно искра: най – малка, но значителна частица от нещо. Искра надежда